Vakantie (maar niet voor mij)

Geen zorgen, beste lezer. Ik ga hier niet zielig doen over het feit dat u dit vermoedelijk leest vanuit een luie zetel, wie weet wel met een drankje bij de hand en het begin van een mooie zonnebrand op de benen.

Om eerlijk te zijn: ik zou niet zo goed weten wat ik ermee aanmoet, vrije tijd. Dus vooralsnog blijf ik tevreden dat mijn stage nog eventjes doorloopt.

Eventjes is dan wel letterlijk te nemen: samen met Bruzz ga ook ik op vakantie. Gelukkig ben ik goed voorbereid: mijn TBR vraagt al een tijdje om wat ingekort te worden, en ook een aantal postidee├źn hebben dringende uitwerking nodig.

Ondertussen schreef ik dus, zoals aangekondigd, over de Brusselse vastgoedmarkt. Blijkt dat er veel leegstand is. Behalve voor kantoren, want die worden duur – heel duur.

Om van die prijskaartjes te bekomen, bied ik u mijn tot nu toe grootste artikel. Volledig gratis, zowel om te lezen als om te doen. Voor de tours mag u nog een fooi geven.

Voor mij ook, eigenlijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands
Scroll naar boven